OBITUARY

Keith C. Major

August 1, 1929February 9, 2019

Keith C. Major (Ky Van Mai), 89, of Tampa, Florida, went to be with our Lord on February 9th, 2019 at Carrollwood Care Center surrounded by his loving family.

He was born August 1, 1929, in Hai Phong, North Vietnam, the son of late Sam Mai and Nuoi Duong. He was the oldest of 4 siblings: Thuy, Thuan, Hien-Dinh, and Thach. On October 11, 1955, married June N. Major (Duyen Thi Nguyen), who survives.

He graduated from Ngo Quyen High School in 1947. He married June N Major on October 11, 1955 at Saigon, Vietnam.

Mr. Major served in the South Vietnam army in the Communications and Information Systems from 1955 until 1975, his last rank was a Major in the South Vietnam Arm Services. He later moved his family to United States and established resident in Tampa, Florida. He worked at Exchange Bank as a Research Clerk until he retired in 1994; now it is called Bank of America. Mr. Major was a member of Lutheran Christ Our Savior and Vietnamese Nazarene Church.

Mr. Keith Major is survived by his wife June Major and six children, sons Tuan (Cam-Tu), Locke (Thu), King (Hong), Lambert (Tho), Benjamin (Van-Ann), daughter Vania and 15 grandchildren and 1 great grandson. He also have a surviving sister Hien-Dinh (Son) and families, sister-in-law Hong-Sam and families. Mr. Major was preceded in death by his parents Sam and Nuoi, his brothers Thuan and Thach, and sister Thuy.

Our loving dad always cared for his children, grandchildren, great grandson, and his siblings in Vietnam. Never once he stopped pouring his love and always put us first before him. He was an inspiration and light to all of us. We will missed our daddy dearly and our daddy will always be in our heart. His spirt will live forever like Jesus taught his disciples during his final day on earth.

Visitation will be at Dignity Memorial at 9:00 a.m. to 12 p.m. located at 4207 East Lake Avenue, Tampa, FL 33610 with two memorial services at 9:30 a.m., 10:30 a.m. and 11:00 a.m.

In lieu of flowers, the family request donations to Pinellas Vietnamese Church of Nazarene.

------------

Keith C. Major (Kỳ Văn Mai), 89 tuổi, ở Tampa, Florida, đã về với Chúa vào ngày 9 tháng 2 năm 2019 tại Carrollwood Care Center cùng với gia đình yêu thương của ông.

Ông sinh ngày 1 tháng 8 năm 1929, tại Hải Phòng, miền Bắc Việt Nam, là con trai của cố Sâm Mai và Nuôi Dương. Ông là người anh cả trong 4 anh chị em: Thúy, Thuận, Hiền-Đình và Thạch. Vào ngày 11 tháng 10 năm 1955, kết hôn với June N Major (Duyên Thị Nguyễn), người còn sống.

Ông tốt nghiệp trường trung học Ngô Quyền năm 1947. Ông kết hôn với June N Major vào ngày 11 tháng 10 năm 1955 tại Sài Gòn, Việt Nam. Ông Major phục vụ trong quân đội miền Nam Việt Nam trong ngành Thông tin và Truyền thông từ năm 1955 đến năm 1975, cấp bậc sau cùng của ông là Thiếu tá trong Quân chủng miền Nam Việt Nam. Sau đó, ông chuyển gia đình đến Hoa Kỳ và định cư tại Tampa, Florida. Ông làm việc tại Exchange Bank với tư cách là Thư ký cho đến khi về hưu năm 1994; bây giờ được gọi là Bank of America. Ông Major là một thành viên của Lutheran Christ Our Savior và Giáo hội Nazarene Việt Nam.

Ông Keith Major vợ là June Major và sáu người con, con trai Tuấn (Cẩm-Tú), Locke (Thu), King (Hồng), Lambert (Thơ), Benjamin (Vân-Ann), con gái Vania và 15 đứa cháu và 1 cháu chắt. Ông cũng có một người em gái còn sống là Hiền-Định (Sơn) và gia đình, em dâu Hồng Sâm và gia đình. Ông Major rời khỏi người thân đã quá cố từ lâu là cha mẹ Sâm và Nuôi, anh em của ông là Thuận và Thạch, và em Thúy.

Người cha yêu thương của chúng tôi luôn chăm sóc con, cháu, chẳt và anh chị em của mình tại Việt Nam. Tình yêu của ông đổ xuống tràn đầy hơn cả tình yêu của mình. Ông là một nguồn cảm hứng và ánh sáng cho tất cả chúng ta. Chúng tôi sẽ nhớ bố rất nhiều và bố chúng tôi sẽ luôn ở trong tim chúng tôi. Linh hồn của ông ta sẽ sống mãi mãi với Chúa Giê-su như Ngài đã dạy môn đồ những ngày cuổi của quả đẩt.

Thăm viếng tại Dignity Memorial lúc 9:00 sáng đến 12 giờ trưa. Địa chỉ 4207 East Lake Avenue, Tampa, FL 33610 với ba lễ cầu nguyện từ 9:30 sáng, 10:30 sáng và 11:30 sáng.

Thay vì dâng hoa, gia đình yêu cầu quyên góp tới Pinellas Vietnamese Church of the Nazarene.

Services

  • Visitation Friday, February 15, 2019
REMEMBERING

Keith C. Major

have a memory or condolence to add?

ADD A MEMORY
Lisa Paffenroth

February 13, 2019

I am so sorry to hear of your loss. May God be with your family at this difficult time.
Agape,
Lisa Paffenoth and family

FROM THE FAMILY
FROM THE FAMILY
FROM THE FAMILY
FROM THE FAMILY